Junior Applicatiebeheerder

Functieomschrijving

Als junior applicatiebeheerder bij Humaris ben je medeverantwoordelijk voor een correcte werking en toepassing van de verzuimapplicaties voor de gehele paraDIGMA Groep en onze klanten. Je onderzoekt verzoeken betreffende de applicaties VerzuimSignaal, DotWeb Cloud, VerzuimExpert en de planning tool PlanningsAgenda.nl en biedt oplossingen aan.

Complexe of meer technische supportvragen behandel je vanuit het tweedelijns support. Vanuit je kennis en ervaring vind je het leuk om mee te werken aan verbetering en vernieuwing aan onze applicaties. Komend jaar staat er een groot migratieproject op de planning, waaraan je zult gaan deelnemen.

We zijn op zoek naar een enthousiast teamlid, die samen met ons het verschil kan maken tussen software als 'lust' in plaats van software als 'last' voor de organisatie en onze klanten. Een collega die hoort en begrijpt wat de organisatie en klanten vragen en er alles aan wil doen om de ze verder te helpen.

Het applicatiesupport en -beheerteam van Humaris maakt deel uit van het Service Center van de paraDIGMA Groep en bestaat momenteel uit 2 applicatiebeheerders en 4 supportmedewerkers, aangestuurd door de manager Service Center. De paraDIGMA Groep groeit hard en bestaat momenteel uit ca. 270 medewerkers, verdeeld over de verschillende labels van de groep.

De collega waar wij naar op zoek zijn

  • Heeft HBO denk- en werkniveau, bij voorkeur ICT-gerelateerd;
  • Heeft bij voorkeur kennis van ticketsystemen zoals TopDesk / Zendesk, evenals kennis van verzuimapplicaties;
  • Kan goed zelfstandig werken, maar wil ook graag actief onderdeel zijn van het team;
  • Is creatief, ondernemend en voelt zich goed in een klantvriendelijke rol;
  • Werkt overzichtelijk, nauwkeurig, kritisch en denkt in oplossingen;
  • Heeft uitstekende schriftelijke én mondelinge beheersing van de Nederlandse taal.
  • Werken vanuit het servicecenter te Etten-Leur

Wie zijn wij?

Humaris draagt zorg voor een discrete overdracht van persoonsgegevens van een werkgever naar de labels van de paraDIGMA groep, waaronder Argo Advies. Humaris helpt werkgevers met het organiseren van persoonsgegevens binnen haar organisatie, en het doorgeven van deze gegevens tussen uw systemen en de systemen die de paraDIGMA groep gebruikt. In dit kader zijn de verzuimsystemen een aanverwante systemen die in gebruik zijn bij de paraDIGMA groep in beheer van Humaris.

Wat bieden wij

Werken in een dynamische omgeving in een modern en groeiend bedrijf. Ontwikkelmogelijkheden en werken aan je persoonlijke groei vind je hier volop. Je komt te werken in een team van enthousiaste collega's!

Soort dienstverband: 32-40 uur.

Solliciteren?

Vul onderstaand formulier volledig in, in combinatie met een CV en motivatiebrief. Heb je vragen? Neem dan contact op met recruitment@paradigma.nl.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer op deze functie

Straatnaam + huisnummer + toevoeging
Upload niet hetzelfde bestand als bij 'CV'.
Upload niet hetzelfde bestand als bij 'Motivatie'.
Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.